>

Saturday, January 1

Berpijak di bumi yang nyata!

Haha,eh eh eh,
kelip kelip mata,
tengok-tengok tarih hari ni 010111..
Boleh buat main nombor ekor ni,takut-takut kena..

Wah wah wah,
masuk lagi tahun baru,rasa rasa macam baru semalam saja 2010 tengok-tengok lar dah 2011 lar,
still tampar-tampar pipi,cubit-cubit pinggang,gigit-gigit jari,
konon konon macam tak percaya lar,come on syakir,
bangkit daripada mimpi,tahun ni kau dah 19tahun lar,

haduih,makin tua pulak rasa,
dah rasa macam dapat bagi duit raya dekat adik-adik sedara mara dah,
rasa dah macam hidup berkeluarga pun ada,
hello syakir,kahwin pun belum eh,
okey okey,mood sedar kembali..

tiap tiap kali masuk tahun baru sure sah-sah orang akan tanya apa azam baru,
padahal azam tahun-tahun lepas pun satu pom tak selesai dah mula gatal-gatal nak pasang angan-angan mat jenin,alahai,anyway,untuk tahun baru ni tak nak berazamlah,cuma just nak lakukan yang terbaik je,
wah3,rasa macam dah matang gyle aja..

*magicmirror*
1)study hard,Gombak wait yerp!
2)family,makin rapat n moga kondusi kewangan semakin stabil(datanglah burung layang-layang)
3)love?ecece,simpan dulu lar,tapi lau berkenan terus kahwin lar,haha(angan-angan je lebey)
4)friends?moga makin rapat yerp!
5)last but not least harap mr and mrs hammies cepat-cepat memeriahkan halaman padang midin ya and and and kamera satu,click click!



p/s: sometimes you may wish for everything but it not mean all your wish will comes true so just be patient and behave yourselves since God knows better than you know,! Gambathe!

2 comments:

nasiha sakina said...

camera satu,. hahaha dslr ah sute !

La la la..Learn the Alphabets! said...

haha..
sis tlg lar blikan..
awk an sis yg bek!

Copyright © 2010 |Learntobetheperfectsecretadmirer .blogspot | All Righted Reserved